Välkommen till DataExpress punkt se
DataExpress är ett företag med lång erfarenhet av allt vad data och internet innehar. DataExpress grundades 1986 och har sedan dess arbetat med dataservice, programmering och hemsidebyggande.
Vi har byggt en sida som ska vara billig att ha och lätt att administrera för alla, och denna sida finner du på PCDesign.se

Du kan alltså med enkla visuella ingrepp ändra nästan allt på sidan, du kan även enkelt skapa dina egna bildsidor, ladda upp bilderna direkt ur mobilen eller digitalkameran.

Under Produkter-knappen ska vi lägga upp en serie bilder som förklarar och instruerar
hur lätt det kommer att bli.

Priset vi tänkt är 900 Kr för de första 3 månaderna med uppläggning av namn, epostdresser och hemsidan där 3 månaders hyra ingår. Därefter kommer vi debitera 50 Kr per månad, vilket kan betalas per månad, 3-månader, 6-månader samt ett år.

INGA DOLDA KOSTNADER ELLER BINDNINGSTIDER.

Ni kan säga upp avtalet omgående eller helt enkelt inte betala räkningen så stängs sidan efter en månad, sidan raderas helt efter 3 månaders förfallna betalningar.

Om du är intresserad av att få en sida som heter dittnamn.diskonline.se Ex: birgerjarl.ndisk.se så hör av er till oss genom att klicka på kontakt-knappen. Vi har även andra domännamn där ni kan få er sida.